Varškėčiai
AUTORIUS:
Irena
Varškėčiai
INGREDIENTAI:

Ingredientai

  • 400 g varškės,  
  • 1 kiaušinis,  
  •  2 stiklinės kvietinių miltų, 
  • Truputį druskos,
  • Truputį aliejaus.
PARUOŠIMO BŪDAS:

Gaminimas

Į ištrintą varškę įmušamas kiaušinis, suberiami miltai, druska ir masė mediniu šaukštu gerai išsukama. Ant miltais pabarstytos lentos dedama po šaukštą tešlos, daromi apvalūs paplotėliai ir keptuvėje įkaitintame aliejuje apkepinami. Tiekiami karšti su grietine. Į varškės masę galima įberti kmynų, o kad geriau pakiltų— truputį sodos. Jei mėgstate saldžiai, į tešlą galite įdėti truputį cukraus, o patiekti - su uogiene ir/ar grietine.

AUTORIUS: Irena
Skaityti komentarus
Komentarai (4)
Monika
2014-03-02 20:13
Su miltais cia labai perlenkta. Issikepiau ir ismeciau. Puses stiklines butu per akis. Kaip kad Augis parase, tokios padangeles ir gavos gaila, komentarus per velai paziurejau)))
augis
2013-02-21 16:00
400g varskes kiekiui uztenka puse stiklines miltu.zymiai skanesni, minkstesni gausis,o su tokiu kiekiu kaip cia pateikta, tai ne varskeciai,o guminiai kaliosai gausis.
aurymka
2013-01-23 13:47
As zydras ir tuo didziuojuos
diana
2012-10-25 15:10
Nu jau, sodos nedėkit, niekam nereikia. O šiaip klasikinis teisingas receptas, tik aš rankas po šaltu vandeniu pakišu, taip lengviau juos suformuoti. Ir kepkit ant mažos ugnies, dar dangčiu uždenkit, kitaip vidus bus pusžalis. Skanaus
Ką dabar gaminame:
viskas
pyragai, kepiniai
karšti patiekalai
apkepai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Konkursas "Obuoliai, obuoliai!"
Dalyvaukite konkurse!
Konkursas "Obuoliai, obuoliai!"
Populiariausi receptai
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

skanu@lamaistas.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

reklama@tipro.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis