Varške ir daržovėmis įdarytos paprikos

AUTORIUS:
Regina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
Varške ir daržovėmis įdarytos paprikos
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 žiupsnelis juodųjų pipirų
1 žiupsnelis laiškinių česnakų
70 g aliejaus
1 svogūno
1 arbatinis šaukštelis druskos
1 žiupsnelis žalių bazilikų
200 g varškės "President"
60 g konservuotų žirnelių
1 žiupsnelis žalių krapų
60 g šaldytų žirnelių
1 žiupsnelis džiovintų bazilikų
2 saldžiųjų paprikų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iš paprikų viršaus ir apačios reikia pagaminti "kepimo indus". Liko apie pusantro cm žiedas iš paprikos vidurinės dalies. Tą dalį supjaustyti kubeliais ir pakepinti ant aliejaus kartu su smulkintu svogūnu ir žalumynais: krapais, rozmarinais.
Į varškę sudėti troškintas daržoves, kukurūzus, žirnelius, įberti druskos, džiovintų bazilikų, laiškinių česnakų, juodųjų pipirų.
Sukimšti masę į paprikas, jas sudėti į indą, pašlakstytą aliejumi. Uždengti sandariai folija ir kepti 200 laipsnių temperatūroje apie 35 min.
AUTORIUS: Regina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital