Valdorfo salotos

AUTORIUS:
Martyna
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 59)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 59)
 Valdorfo salotos
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
200 g raudongūžių kopūstų
200 g salierų stiebų
150 g fermentinio sūrio
150 g obuolių
200 g pekino salotų
300 g majonezo
100 g grietinės
druskos, pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kopūstus supjaustykite smulkiais šiaudeliais, salierų kotus- skridinėliais, sūrį ir obuolius- kubeliais, salotas- plonais šiaudeliai ir viską pabarstykite prieskoniais bei išmaišykite su majonezu ir grietine. Skanaus!
AUTORIUS: Martyna
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
Vicka
2012-08-29 21:15
O kur pagrindiniai dalykai tai yra riešutai? Paprastai naudoja majonezą ir jogurtą vienodu santykiu po 50 g. Ir pamiršo obuoliu sultis... ATSAKYTI
Martė
2009-10-18 09:59
Aš raudogūžių kopūstų dėjau apie 700 g tik recepte neparašiau, kad tokiam kiekiui reikia mažiau majonezo. ATSAKYTI
sandra
2009-10-17 20:51
ant tokio kiekio salotu labai jau dauk majonezo dedasi ir daar grietine, ci atikrai ne per dauk? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital