Vaisių ir uogų salotos su pieniškais irisais

AUTORIUS:
Alma
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Vaisių ir uogų salotos su pieniškais irisais
Vaisių ir uogų salotos su pieniškais irisais
Vaisių ir uogų salotos su pieniškais irisais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
120 gramų maskarponės sūrio
3/4 stiklinės rudojo cukraus
1 šaukštelis vanilinio cukraus
100 gramų irisų (pieniški )
1 šaukštelis cinamono
150 gramų vynuogių
150 gramų vynuogių
100 gramų mėlynių
150 gramų vyšnių
0.5 vieneto mango vaisiaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Gerai sumaišyti kartu sūrį, rudąjį cukrų, vanilinį cukrų ir cinamoną. Atvėsinti šaldytuve.
2.
Smulkia trintuve sutarkuoti irisus ir trupinius padėti į šaldytuvą.
3.
Į lėkštės vidurį įdėti indelį su padažu.
Jo viršų apibarstyti tarkuotais irisais.
4.
Gražiai išdėlioti uogas ir vaisius.
AUTORIUS: Alma
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital