Vaisių ir uogų atgaiva

AUTORIUS:
Alma
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Vaisių ir uogų atgaiva
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
300 gramų obuolių (džiovinti )
200 gramų apelsinų
100 gramų vyšnių
100 gramų mėlynių
100 gramų bruknių
1 stiklinė granatų
1 vienetas žaliųjų citrinų
100 gramų medaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į 3 l talpos puodą įpilame 2 l vandens. Išverdame džiovintus obuoliukus.
2.
Po to sudedame vyšnias, mėlynes, nuluptus ir griežinėliais supjaustytus apelsinus, bruknes, žaliosios citrinos sultis, granatų sėklas.
Paverdame 3 - 4 minutes. Sudedame cukrų.
3.
Perkošiame.
Išvirusius vaisius ir uogas pertriname arba išspaudžiame per marlę. Į ąsočius įdedame po du griežinėlius pjaustytų apelsinų ir po žiupsnelį nevirtų uogų.
AUTORIUS: Alma
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital