Vaisiai ir uogos šokolado apvalkale

AUTORIUS:
Gintarė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Vaisiai ir uogos šokolado apvalkale
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:

Ingredientai:


2 obuoliai

2 kriaušės

2 persikai

100 g braškių

80 g sviesto

3 šaukštai cukraus

1 šaukštas kakavos miltelių

1 šaukštas pieno

1 šaukštas krakmolo


 


PARUOŠIMO BŪDAS:

Obuolius, kriaušes ir persikus nuplaukite, nulupkite, išimkite sėklalizdžius bei kauliukus ir supjaustykite stambesniais gabalėliais.

Nuplaukite braškes.

Puode ištirpinkite sviestą, supilkite į jį cukrų ir maišydami pakaitinkite, bet neužvirkite.

Šiltame piene išmaišytą kakavą supilkite į tą patį puodą ir šįkart maišant užvirinkite.

Kiek pavirinus, dalimis supilkite vandenyje ištirpintą krakmolą, smarkiai išsukite ir dar pakaitinkite.

Nuimkite pasigamintą šokoladą nuo ugnies, į jį merkite vaisius ir braškes, išėmus sudėkite ant sietelio ir padėkite šiltoje vietoje apdžiūti.

Gaunasi skanūs vaisių ir šokolado saldainiukai.

 

Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
AUTORIUS: Gintarė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital