Vafliai pertepti su „Rududu“

AUTORIUS:
Jurgita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 46)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 46)
Vafliai pertepti su „Rududu“
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 pakelis vaflių lakštų
1 indelis kondensuoto pieno „Rududu“
PARUOŠIMO BŪDAS:
Visą indelį „Rududu“ sukrėsti į puodą ir pakaitinti iki virimo. Tuomet šaukštu krėsti ant vaflio lakšto, tolygiai paskirstyti masę ir užkloti kitu vaflio lakštu. Ir taip soksniuojam iki galo. Suteptus vaflių lakštus paslėgti ir padėti šaltai, kad sustingtų. Sustingusius lakštus jau galima supjaustyti kvardatukais ar rombais. Skanaus!
AUTORIUS: Jurgita
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital