Užkandis su aitriosiomis paprikomis CHIPOTLE

AUTORIUS:
Santa Maria
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Užkandis su aitriosiomis paprikomis CHIPOTLE
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
15 ml aliejaus
300 g kiaulienos nugarinės, supjaustytos 5x5 cm gabaliukais
40 g svogūnų, pjaustytų griežinėliais
6 g česnako
1 arb. š. SANTA MARIA akmens druskos, malūnėlyje
500 ml vandens
Padažui:
15 ml aliejaus
0,5 a. š. SANTA MARIA kmynų
1 SANTA MARIA gvazdikėlio
0,25 a. š. SANTA MARIA malto cinamono
50 g pomidorų padažo
20 g SANTA MARIA CHIPOTLE aitriųjų paprikų
SANTA MARIA akmens druskos, malūnėlyje
20 vnt. SANTA MARIA NACHO kukurūzų traškučių
Patiekiant:
100 g sūrio kremo
Kalendrų lapų
Raudonųjų kopūstų
Ridikėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:

Apskrudinkite kiaulieną keptuvėje ar puode, sudėkite svogūnus bei česnakus ir kepkite kelias minutes. Įpilkite vandens, įberkite druskos ir virkite apie 2,5–3 valandas, kol mėsa suminkštės. Išimkite mėsą iš sultinio ir, šiek tiek palaukę, suplėšykite ją dviem šakutėmis. Aliejuje pakaitinkite pomidorų padažą ir supilkite sultinį. Pakaitinkite, kol užvirs, įdėkite padažui skirtus prieskonius ir kaitinkite apie 10 minučių. Užpilkite padažą ant mėsos, palengva išmaišykite ir palaukite kelias minutes.  Paskrudinkite traškučius 5 minutes iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje. Paruoštą mėsos ir pomidorų padažą uždėkite ant paskrudintų traškučių ir patiekite su sūrio kremu ir daržovėmis.

 

AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital