Užkandis "Duonelė"

AUTORIUS:
Alma
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Užkandis "Duonelė"
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
1 vienetas duonos
200 gramų majonezo
2 skiltelės česnako
300 mililitrų aliejaus
1 šaukštas druskos
100 gramų juodųjų alyvuogių
250 gramų fermentinio sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Duoną supjaustome nedideliais kubeliais.
Įkaitiname keptuvėje aliejų ir per kelis kartus apskrudiname joje visą supjaustytą, truputį pasūdytą duoną.
2.
Apkepusią duonelę nuvarviname kiaurasamčiu nuo riebalų.
3.
Česnako skilteles nulupame ir sutriname česnakų trintuve.
4.
Alyvuoges perpjauname per pusę išilgai.
5.
Sūrį sutarkuojame labai smulkia trintuve.
6.
Truputį alyvuogių, majonezo ir sūrio paliekame papuošimui.
Visa kitą sudedame į dubenį, įberiame druskos. Sumaišome.
7.
Viršų apibarstome dalimi tarkuoto sūrio, puošiame keliomis alyvuogėmis ir majonezu.
AUTORIUS: Alma
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital