Užkandinis baravykų sviestas

AUTORIUS:
Bake In Heels,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Baravykų sviestas
Autorius apie receptą: Nedidelio kiekio sviesto užteks ilgam, jis gali tapti puikiu užkandžiu prie vyno taurės prieš vakarienę. Nedidelio kiekio sviesto užteks ilgam, jis gali tapti puikiu užkandžiu prie vyno taurės prieš vakarienę. Bake In Heels
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
3 vienetai baravykų
50 gramų sviesto (minkšto)
2 vienetai čiobrelių šakelių
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Baravykus nuvalykite, smulkiai supjaustykite. Įkaitintoje keptuvėje ant ghee sviesto pakepinkite grybus, kol šie gražiai apskrus. Sudėkite čiobrelių lapelius, įberkite druskos, pipirų ir nukaiskite. Palikite visiškai atvėsti.
2.
Minkštą sviestą sumaišykite su grybais. Pradėkite dėti nuo 30 g sviesto, jei truks – pridėkite dar šiek tiek, kiekis skirsis ir priklausys nuo turėtų grybų dydžio.
3.
Jei naudosite tuoj pat – dėkite į nedidelį indelį, pabarstykite čiobreliu ir tiekite su šviežia duona. Jei naudosite vėliau – dėkite ant maistinės plėvelės, suformuokite pailgą formą ar rutuliuką, įsukite į maistinę plėvelę ir dėkite į šaldytuvą.
AUTORIUS: Bake In Heels
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital