Užkandinė duonelė su feta sūriu, pomidorais ir alyvuogėmis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Užkandinė duonelė su feta sūriu, pomidorais ir alyvuogėmis
Užkandinė duonelė su feta sūriu, pomidorais ir alyvuogėmis
Užkandinė duonelė su feta sūriu, pomidorais ir alyvuogėmis
Užkandinė duonelė su feta sūriu, pomidorais ir alyvuogėmis
Autorius apie receptą: Sūrus pyragas, turbūt yra viena paprasčiausių ir efektingiausių užkandžio formų. Paprastai juos paruošti yra nesudėtinga ir neužtrunka daug laiko. Juos labai lengva Sūrus pyragas, turbūt yra viena paprasčiausių ir efektingiausių užkandžio formų. Paprastai juos paruošti yra nesudėtinga ir neužtrunka daug laiko. Juos labai lengva transportuoti, kai ruošiamės į gamtą ar norime ką nors nusinešti pas draugus. Jie visada papuošia net patį įmantriausią vaišių stalą ir svarbiausia, kad jie visiems patinka. Na, gerai, būkime relistais, – beveik visiems. (...daugiau) Dangira, DuokDruskos.com
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
200 gramų miltų
180 gramų fetos sūrio
180 gramų vyšninių pomidorų
3 vienetai kiaušinių
100 gramų juodųjų alyvuogių (be kauliukų)
100 gramų jogurto, natūralaus
4 šaukštai alyvuogių aliejaus
1 šaukštas raudonėlio
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Orkaitę įkaitinkite iki 180 C laipsnių.
2.
Miltus suberkite į dubenėlį, sumaišykite su kepimo milteliais, druska ir džiovintu raudonėliu. Supilkite lengvai plaktus kiaušinius, jogurtą ir aliejų. Sumaišykite mediniu šaukštu.
3.
Fetos sūrį supjaustykite kubeliais, vyšninius pomidorus padalinkite į keturias dalis, o alyvuoges perpjaukite pusiau. Suberkite viską į tešlą ir sumaišykite.
4.
Kekso kepimo formą išklokite kepimo popieriumi, sudėkite paruoštą tešlą ir kepkite įkaitintoje orkaitėje 45 - 55 min. Mano forma yra 30x10 cm, bet naudokite tokią kokią turite, tik jei forma yra kiek trumpesnė ir platesne, pyragą kepkite bent 55 minutes. Atvėsinkite, supjaustykite ir mėgaukitės.
Daugiau skanių ir patikrintų receptų galite rasti Dangiros knygoje "Prancūzijos virtuvė"
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital