Greita sūrio užkandėlė „Raganų puota“

AUTORIUS:
Rimgailė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Porcijų skaičius: 20
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Sūrio užkandėlė "Raganų puota"
@Shutterstock
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
10 riekių fermentinio sūrio
20 vienetų sūrių šiaudelių
šiek tiek svogūnų laiškų (arba kitų žalumynų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Sūrio griežinėlius perpjaukite išilgai pusiau. Kiekvieną sūrio gabaliuką giliai (bet ne iki pat galo) daug kartų įpjaukite.
2.
Tokį įpjautą griežinėlį apvyniokite aplink kiekvieną šiaudelį, formuodami šluotelę. Šluotelę sutvirtinkite svogūno laišku arba kitu žalumynu.
AUTORIUS: Rimgailė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Inga
2016-12-23 08:58
Nu super atrodo tos šluotelės, labai papuošia stalą. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital