Ukrainietiškas ryžių apkepas

AUTORIUS:
Agnė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 52)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 52)
Ukrainietiškas ryžių apkepas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
250 gramų ryžių
2 stiklinės mėsos sultinio
2 svogūnai
250 gramų varškės sūrio
40 gramų sviesto (arba taukų)
80 gramų fermentinio sūrio
pagal skonį druskos, maltų juodųjų pipirų
truputį džiūvėsėlių
truputį grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sultinyje išverdami ryžiai. Susmulkinti pakepinti svogūnai sumaišomi su sumaltu arba smulkiai sutrupintu varškės sūriu, pagardinama prieskoniais, grietine. Į išteptą sviestu ir džiūvėsėliais pabarstytą kepimo formą dedama sluoksniais ryžiai ir varškės sūrio masė. Paviršius išlyginamas ir apiberiamas tarkuotu fermentiniu sūriu. Kepama iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje iki gražiai apskrunda (man užtrunka apie pusvalandį).
AUTORIUS: Agnė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital