Trupiniuotis su uogiene

AUTORIUS:
Milda
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Trupiniuotis su uogiene
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g miltų
250 g cukraus
3 kiaušinių
150 g sviesto
1 a.š. sodos
1 citrinos žievelė, nutarkuotos
500 g uogienės 
PARUOŠIMO BŪDAS:

Visus produktus (išskyrus uogienę) sudėti į dubenį ir minkyti. Gautą tešlą valandai padėti į šaldytuvą, kad sukietėtų. Skarda (tinka tiek stačiakampė, tiek apvali) iškloti kepimo popieriumi. Pusę tešlos sutarkuokite burokine tarka arba sutrupinkite tiesiai  į skardą, rankomis lengvai palyginkite, kad trupiniai pasklistų tolygiai. Ant trupinių paskleiskite uogienę. Ant uogienės sluoksnio užtarkuokite arba užtrupinkite pirštais likusią teslą. Kepkite 180°C temp. orkaiteje apie valandą laiko.

 

AUTORIUS: Milda
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital