Trupiniuotis su uogiene

AUTORIUS:
Aušra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Trupiniuotis su uogiene
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
120 g margarino
2 šaukštų cukrus
1 a.š. sodos, nugesintos actu
2 a.š. vanilionio cukraus
Uogienės (obuolių, braškių, vyšnių uogienė)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kruopščiai persijoti miltus. Tada sudėti likusius komoponentus, išskyrus uogienę. Tešlą išminkyti ir padėti į šaldymo kamerą 30 min. Tešlą sutarkuoti stambia tarka ir padalinti į dvi nelygias dalis. Ant kepimo formos, pateptos riebalais sudėti didesnę dalį tešlos, tada tolygiai sudėti uogienę, tolygiai sudėti likusią tarkuotą tešlą. Kepti įkaitintoje orkaitėje 40 - 50 min.
AUTORIUS: Aušra
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital