Trupinių pyragas

AUTORIUS:
Irena-anirtic
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Trupinių pyragas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
300 gramų sviesto
5 vienetai kiaušinių
300 gramų grietinės
700 gramų miltų
1 skardinė kondensuoto pieno, saldinto (saldus)
1 skardinė kondensuoto pieno, saldinto (Rududu )
1 stiklinė riešutų (arba saulėgrąžos, arba abu)
1 sauja razinų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Iš sviesto, kiaušinių, grietinės ir miltų suminkykite tešlą. Tešla turi būti kietoka, bet ne per kieta. Tešlą suvyniokite į maistinę plėvelę ir padėkite į šaldiklį 2 valandom.
2.
Atšaldytą tešlą sutarkuokite stambia trintuve ir kepkite ant sviestiniu popieriumi išklotos skardos 150C temperatūroje, kol lengvai paruduos.
3.
Susmulkintus trupinius, riešutus ir razinas sumaišykite.
4.
Kondensuotą pieną ir rududu sumaišykite ir kaitinkite, kol rududu išsilydys. Pilkite ant trupinių ir gerai išmaišykite. Dėkite į formą išklotą plėvele ir labai gerai paslėkite.
AUTORIUS: Irena-anirtic
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Aurika
2015-05-17 17:41
Mmm..skanumelis :) atsimenu dar is vaikystes sita pyraga..reikes butinai kokia diena pabandyti issikepti :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital