Trupininis pyragas su vyšniomis

AUTORIUS:
Danguolė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
Trupininis pyragas su vyšniomis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
280 g kvietinių miltų
130 g cukraus
100 ml pieno
1 kiaušinis
75 g margarino VILNIUS kepiniams
7 g kepimo miltelių
0,25 a.š. malto cinamono
Įdarui:
300 g vyšnių be kauliukų
50 migdolų
100 g rudojo cukraus
80 g kvietinių miltų
50 g margarino VILNIUS kepiniams
PARUOŠIMO BŪDAS:
1. Migdolus užpilkite verdančiu vandeniu ir palikite keletui minučių.
2. Nusausinkite vandenį, nulupkite migdolų odeles ir juos sumalkite.
3. Ištirpinkite įdarui skirtą margariną virš mažos ugnies, atvėsinkite ir sudėkite miltus, sumaltus migdolus ir cukrų.
4. Gerai viską išmaišykite, tešlą susmulkinkite į trupinius ir įdėkite į šaldytuvą.
5. Ištirpinkite margariną, skirtą tešlai, virš mažos ugnies, atvėsinkite ir sumaišykite su pienu, išplaktu kiaušiniu, cukrumi, cinamonu, kepimo milteliais ir viską išminkykite.
6.Kepimo formą ištepti margarinu, sudėti tešlą, suberti vyšnias ir supilti atšalusius trupinius.
7. Kepkite apie 50 min. 180 laipsnių temperatūroje. Skanaus.
AUTORIUS: Danguolė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital