Troškinys "Pupelė"

AUTORIUS:
Skirmantė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 27)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 27)
Troškinys "Pupelė"
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 stiklinė baltų pupelių
1 stiklinė raudonų pupelių
15 mažų svogūnų
2 morkos
300 g kiaulienos
Druska,
Juodieji pipirai
Petražolės
2 šaukštai grietinės
Aliejus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pupeles išmirkykite. Kiaulieną supjaustykite kubeliais, pabarstykite druska bei pipirais ir apkepkite su aliejumi. Į puodą sudėkite pupeles, pasūdykite ir virkite kelias minutes. Tada sudėkite pakeptą mėsą, griežinėliais supjaustytas ir pakeptas morkas, truputį patroškinkite ir sudėkite pakeptus su aliejumi svogūniukus, supilkite grietinę, suberkite susmukintas petražoles, druskos, pipirų.
Troškinkite, kol mėsa ir pupelės suminkštėja.
AUTORIUS: Skirmantė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Edmundas
2021-11-14 14:10
Kaip atrodo tie mažieji svogūnai? ATSAKYTI
Darius
2021-01-20 11:53
Nepagaunu kokie tie maži svogūnai? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital