Troškintos veršienos kepenėlės

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 47)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 47)
Troškintos veršienos kepenėlės
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
800 gramų veršienos kepenėlių,
1.5 šaukšto kvietinių miltų,
0.5 stiklinės grietinės,
Tirpinti taukai (kiaulių) arba 0.5 stiklinės aliejaus,
4 svogūnai,
1.5 stiklinės pieno,
truputį druskos, juodųjų pipirų, cukraus, petražolių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuplautos kepenėlės, nupjausčius plėves, užpilamos pienu ir 3—4 val. laikomos šaldytuve. Vėliau nusausinamos, supjaustomos 1,5 cm griežinėliais, apibarstomos pipirais, miltais ir iš abiejų pusių apkepinamos riebaluose. Svogūnai pakepinami, pabarstomi cukrumi, sukrečiami ant kepenėlių, supilama grietinė, įpjaustomos petražolės ir truputį patroškinus pagardinama prieskoniais. Tiekiama su virtomis ar keptomis bulvėmis.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
renata
2015-12-05 12:23
Vilga kepdama ragauk ir matysi kada iškepe gal pirma karta darai ATSAKYTI
vilga
2010-12-28 17:22
o kiek laiko kepti? kiek laiko troškinti?nes neturiu nuovokos kada iškepa, kas turi tai juk neskaito receptų, gal galite aiškiau parašyti? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital