Troškinti pievagrybiai su svogūnais

AUTORIUS:
Regina R.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 27)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 27)
Troškinti pievagrybiai su svogūnais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g pievagrybių
4 dideli raudoni svogūnai
100 g sviesto
50 g grietinės
žiupsnelis juodųjų pipirų
žiupsnelis mairūno
žiupsnelis baziliko
žiupsnelis čiobrelių
šaukštelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Svogūnus apkepti svieste, tuomet į keptuvę supilti smulkintus grybus, įberti prieskonių, druskos, ir kepti, kol atsiras vandens. Tada įdėti grietinės ir dar patroškinti apie 10 min.
AUTORIUS: Regina R.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Sandra
2020-09-09 12:19
Labai skanūs išėjo pievagrybiai ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital