Troškinti moliuskai
AUTORIUS:
Neringa
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 39)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 39)
Troškinti moliuskai
INGREDIENTAI:
1kg moliuskų
3 svogūnai
4 česnako skiltelių
200 ml grietinėlės
Prieskonių,lauro lapelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Gerai išvalykite moliuskus. Į puodą sudėkite pjaustytus svogūnus, česnako skilteles bei lauro lapelius, įpilkite vandens ir viską užvirkite. Kai užvirs vanduo, suberkite išvalytus moliuskus, uždenkite dangčiu ir virkite 4 minutes, kol moliuskai atsivers. Supilkite grietinėlę ir dar dvi minutes pavirkite, kol sutirštės. Skanaus!
AUTORIUS: Neringa
Skaityti komentarus
Komentarai (10)
to Indrei
2014-04-08 23:04
Kai verdi moliuskus, jie patyS atsidaro, o tie kurie neatsidaro, nevalgomi, juos geriau ismesti. Ir dar siulau vietoje vandens pilti balta sausa vyna ATSAKYTI
ingrida
2011-09-08 22:01
receptas geras tik nemaciusiems svieziu moliusku kurie apauge dumblu ir t.t.nuvalyti isore moliusko ATSAKYTI
Karolina
2011-01-31 15:41
kazka panasaus valgiau prancuzijoje, puikiai atsimenu kad buvo svogunu ir grietineles :) o salia atnese bulvyciu fri :) ATSAKYTI
Viki
2011-01-05 13:21
Tirai į moliuskus pilama grietinėlė - labai skanu. Taip patiekiama restoranuose, be to, ir Lietuvos kulinaras-profesionalas siūlo labai panašų receptą. ATSAKYTI
Jolanta
2010-12-22 06:43
kokia nesamone,kas gi grietine pila i moliuskus?kam klaidinat kitus zmones? ATSAKYTI
Neringa
2010-12-02 22:19
su kuo* ATSAKYTI
Neringa
2010-12-02 22:18
su tiktu valgyt si patiekala? esu valgius toki tipo plova graikijoj, tai buvo ryziai ir vietoj mesos moliuskai ATSAKYTI
neri
2010-04-28 21:07
moliskai turi buti uzdari,jei prasivere, vadinas nesviezi ir geriau jau ismesti. o nuvalyti reik tik isore. ATSAKYTI
Djmaksas
2010-04-15 17:54
Moliusku kriaukliu pavirsiu reikia apvalyti ju neatidarant,na kad nebutu purvinos ir kad nebutu apnasu... ATSAKYTI
indre
2010-03-05 10:55
kaip isvalyti moliuskus ju neatverus?cia tai geras klausima...nesutampa... ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
gardumynai tėvo dienai
pyragai, kepiniai
karšti patiekalai
salotos, garnyrai
apkepai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Populiariausi receptai
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

skanu@lamaistas.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

reklama@tipro.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis