Troškinti burokėliai

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 39)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 39)
Troškinti burokėliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
800 g burokėlių
100 g sviesto
2 šaukštai grietinės
1 šaukštas miltų
1 svogūnas
1 šaukštas 9 proc. acto ar citrinos rūgšties
druskos
cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Virtus ar keptus burokėlius sutarkuoti, pridėti svieste pakepintų svogūnų ir patroškinti. Grietinę sumaišyti su miltais, actu, cukrumi, druska ir nuolat maišant supilti į burokėlius. Uždengus dar kiek pakaitinti. Taip paruošti burokėliai tinka prie daugelio patiekalų.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital