Troškinti agurkai ir pievagrybiai

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 27)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 27)
Troškinti agurkai ir pievagrybiai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 svogūnai
50 g šoninės
375 g pievagrybių
800 g agurkų
2 šaukštai pomidorų tyrės
4 šaukštai baltojo vyno
druskos, juodųjų pipirų
4 šaukštai kapotų petražolių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuluptus svogūnus smulkiai sukapoti. Šoninę supjaustyti kubeliais ir paspirginti keptuve. Suberti supjaustytus svogūnus ir troškinti uždengtame keptuve, kol gražiai pagels. Pievagrybius nuplauti šaltu vandeniu, jei reikia - nuvalyti ir perpjauti pusiau. Grybus suberti į keptuvą su svogūnais ir kepti, kol pasklis grybų aromatas. dažnai maišyti. Apkepusius grybus perdėti į dubenėlį. Nuluptus agurkus perpjauti išilgai pusiau, išskobti sėklas. agurkų minkštimą supjaustyti 1/2 cm storio griežinėliais, suberti į keptuvą su svogūnais, uždengti ir troškinti. Sukrėsti pomidorų tyrę, supilti vyną, sudėti pievagrybius ir išmaišyti. Тroškinį pagardinti druska ir pipirais, šiek tiek pakaitinti, pasūdyti ir apibarstyti petražolėmis.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital