Troškintas viščiukas su vynuogėmis

AUTORIUS:
Agnė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 32)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 32)
Troškintas viščiukas su vynuogėmis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 viščiukas (apie 1 kg)
1 a. š. druskos
 0,5 a. š. baltųjų pipirų
1 svogūnas
1 obuolys
2 v. š. sviesto
200 ml sauso baltojo vyno
1 poras
200 g vynuogių
2 v. š. graikinių riešutų
4 v. š. grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Viščiuką supjaustyti į gabaliukus. Kiekvieną gabaliuką apibarstyti druska ir pipirais. Nuluptą svogūną ir obuolį supjaustyti smulkiais kubeliais.
Sviestą ištirpinti gilioje keptuvėje ir 5 minutes pakepinti paukštienos gabaliukus. Suberti svogūnus bei obuolius ir minutę pakepinti kartu su vištiena. Užpilti vynu ir troškinti uždengtame puode.
Nuvalytą baltąjį poro dalį supjaustyti griežinėliais, nuplauti, nuvarvinti sietelyje. Vynuoges pepjauti pusiau ir išskobti sėklas. Likus 5 minutėms iki troškinimo pabaigos vynuoges ir pori griežinėlius suberti į troškintuvą.
Į troškinimo sultis suberti nesmulkiai sukapotus grakinius riešutus ir sukrėsti grietinę, šiek tiek pavirinti, ir patiekti.
AUTORIUS: Agnė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital