Troškinta žuvis su krevetėmis ir daržovėmis

AUTORIUS:
Liuba
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 26)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 26)
Troškinta žuvis su krevetėmis ir daržovėmis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
700 g ešerio filė
1 svogūnas
1 paprika
0,5 gumbo pankolio
3 šaukštai augalinio aliejaus
100 g ryžių
2 šaukštai sojos padažo
50 g razinų
2 rūgštūs obuoliai
150 g nuluptų krevečių
1 šaukštas citrinos sulčių
Druskos pagal skonį
PARUOŠIMO BŪDAS:
Susmulkinkite papriką, pankolį ir svogūną.
Įkaitinkite 1 šaukštą aliejaus keptuvėje ir pakepinkite svogūną 2-3 minutes.
Suberkite ryžius, papriką, pankolį ir pamaišant troškinkite 2 minutes.
Po to įpilkite sojos padažo ir 1 puodelį vandens. Uždengę troškinkite 25 minutes. Žuvį nuplaukite šaltu vandeniu ir nusausinkite. Susmulkinkite ir apšlakstykite citrinos sultimis.
Kitoje keptuvėje įkaitinkite likusį aliejų ir pakepinkite žuvį, krevetes ir plonai supjaustytus obuolius 5 min. Po to sudėkite razinas ir troškinkite dar 5 minutes. Patiekite su ryžiais ir troškintomis daržovėmis.
AUTORIUS: Liuba
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital