Troškinta rūkyta kiauliena su žirniais

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 35)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 35)
Troškinta rūkyta kiauliena su žirniais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
800 g rūkytos kiaulienos
2 stiklinės žirnių
1 svogūnas
1 morka
1 petražolių šaknies
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žirnius užpilame vandeniu ir išbrinkiname. Į puodą dedame stambiai supjaustytą morką, mėsą, ketvirčiais supjaustytą svogūną, suberiame žirnius, įdedame petražolių šaknies ir užpilame tiek vandens, kad jis vos semtų žirnius. Troškiname ant silpnos ugnies. Patiekiame karštą, kartu su žirniais. Puošiame porais arba kitokiais žalumynais.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
irma
2009-09-13 19:09
o kur prieskoniai sitam patiekalui nei druskos nei pipiru???? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital