Troškinta kiauliena

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 41)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 41)
Troškinta kiauliena
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
4 asmenims
500 kg. kiaulienos kumpio
150 g. pievagrybių
2 svogūnų
1 mėlynojo svogūno
3 skiltelių česnako
3 kvapniųjų pipirų
3 kadagio uogų
2 lauro lapų
1 a. šaukštelio džiovinto čiobrelio
350 ml. raudono vyno
3 v. šaukštų aliejaus
200 ml. vandens
1 a. šaukštelio bulvių krakmolo
1 a. šaukštelio miltų
druskos, pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaulieną nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite gabalėliais. Svogūnus supjaustykite stambesniais kubeliais bei pakepinkite kelias minutes ant aliejaus. Vėliau sudėkite pjaustytą kiaulieną, į keturias dalis perpjautus pievagrybius bei česnako skilteles. Pakepinkite kol mėsa apkeps iš visų pusių. Tada sudėkite lauro lapus, čiobrelį, kvapniuosius pipirus, kadagio uogas, supilkite vyną bei šiek tiek vandens, sumažinkite ugnį bei troškinkite ant silpnos ugnies apie 40 min. kol kiauliena bus minkštutė ir trapi. Pusei stiklinės vandens išmaišykite miltus bei krakmolą, maišydami supilkite ant mėsos, taip gausite gardų padažą. Įberkite druskos bei pipirų pagal skonį. Dar pakaitinkite kelias minutes ir galite patiekti su bulvių koše arba bulvinėm bandelėm.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
audrone
2011-06-11 14:58
man atrodo labai skaniai ir lengvai pagaminamas,man patinka sis skyrius daug galima pasimokyt naujoviu. ATSAKYTI
nylka
2011-05-25 19:16
nesikabink prie klaideles geriau pati atsiusk koky recepta ATSAKYTI
tamina
2011-05-05 19:51
O 500kg kiaulienos ne per daug? :D ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital