Troškinta antis su aštriu padažu

AUTORIUS:
Lina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 34)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 34)
Troškinta antis su aštriu padažu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Antis
riebalų
šaukštas miltų
svogūnas
2 dideli rūgštūs obuoliai
sauja džiovintų slyvų
šaukštas pomidorų padažo
druskos
česnakų
džiovintų mairūnų
čiobrelių,
maltų paprių
1-2 gvazdikėliai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Antį supjaustykite, ištrinkite prieskoniais ir valandą palaikykite. Tada apkepkite įkaitintuose riebaluose. Į puodą pilkite 2 stiklines vandens, dėkite antį ir ant silpnos ugnies troškinkite. Vandens daugiau nepilkite. Slyvas išmirkykite ir, jei iš troškinio išgaravo skystis, į jį supilkite tą vandenį. Kai mėsa bus beveik minkšta, sudėkite slyvas ir nuluptus, ketvirčiais pjaustytus obuolius. Barstykite druska, čiobreliais, mairūnais, paprikomis, gvazdikėliais, įdėkite pomidorų padažo. Troškinkite, kol viskas suminkštės. Antieną išimkite.  padažą berkite miltus, išmaišykite jį ir užvirkite.
AUTORIUS: Lina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital