Triušienos troškinukas

AUTORIUS:
Goda
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 57)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 57)
Triušienos troškinukas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
800 gr triušienos
2 šaukštai kiaulės taukų
3 svogūnai
2 stiklinės sultinio
2 morkos
2 šaukštai pomidorų padažo
1 stiklinė ryžių
Druska
Juodieji pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuplauta, nedideliais gabalais sukapota (su kaulais) triušiena apibarstoma druska, pipirais ir apkepinama riebaluose. Vėliau ji sudedama į puodą, užpilama karštu sultiniu (ar vandeniu) ir troškinama. Pusiau ištroškinus sudedamos supjaustytos riebaluose pakepintos prieskoninės daržovės ir kepti orgaitėje. Patiekti su ryžiais.
AUTORIUS: Goda
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital