Triušienos šašlykai su granatų sultimis

AUTORIUS:
Janina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Triušienos šašlykai su granatų sultimis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1,5 kg triušienos
2 dideli svogūnai
0,5 balto sauso vyno
1 stilklinė granatų sulčių
1 citrinos sultys
2-3 šaukštai aliejaus
Druskos, pipirų
Prieskonių (mėgstami)
PARUOŠIMO BŪDAS:

Mėsą supjaustykite gabaliukais ir sudėkite į puodą. Svogūnus supjaustykite žiedeliais, sumaišykite su mėsa, druska, prieskoniais.
Vyną, išspaustas citrinos sultis, granatų sultis sumaišykite ir supilkite į mėsą. Viską kruopščiai ir atsargiai sumaišykite ir paskiausiai užpilkite aliejų. Palikite marinuotis parai.
Kepkite kepsninėje.

Skanaus!

 

AUTORIUS: Janina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital