Trinta grybų sriuba su Brie sūriu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Trinta grybų sriuba su Brie sūriu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
200 gramų pievagrybių (arba voveraičių arba apvirtų miško grybų)
200 gramų brie sūrio
3 stiklinės sultinio
0.5 stiklinės balto vyno
2 vienetai svogūnų
1 vienetas morkų
1 pundelis žalumynų
1 šaukštas sviesto
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Morką sutarkuojame, svogūną ir pievagrybius susmulkiname ir viską kartu 3 minutes kepame keptuvėje su sviestu. Apkepintus grybus ir daržoves dedame į puodą, užpilame sultiniu, vynu ir verdame apie 15 minučių ant nedidelės ugnies.
2.
Į sriubą sudedame smulkintą sūrį ir maišome, kol sūris aptirps. Beriame žalumynus, prieskonius ir, nukėlę nuo ugnies, sutriname smulkintuvu.
3.
Pilame sriubą į šiltus dubenėlius, beriame keptus pievagrybius papuošimui.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital