Traškūs žemės riešutų sviesto sausainiai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 22)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 22)
Traškūs žemės riešutų sviesto sausainiai
Autorius apie receptą: Riešutų sviestai puikiai papildo sveikos mitybos racioną. Jie turi daug skaidulų, baltymų bei sveikų riebalų, kurių dėka ilgiau išlieka sotumo jausmas. Pavyzdžiui, žemės Riešutų sviestai puikiai papildo sveikos mitybos racioną. Jie turi daug skaidulų, baltymų bei sveikų riebalų, kurių dėka ilgiau išlieka sotumo jausmas. Pavyzdžiui, žemės riešutai bei migdolai naudingi vitaminais E ir B, taip pat juose gausu mineralų, tokių kaip kalcis ir magnis. Išvada – geras naudingųjų medžiagų šaltinis Jūsų organizmui. O mane labiausiai džiugina faktas, kad riešutų sviestus galima įtraukti į daugybę įvairiausių patiekalų ir mėgautis netikėtomis skonių kombinacijomis. Patariu rinktis kokybiškus riešutų sviestus, kurių sudėtyje nebūtų cukraus ir papildomo aliejaus, arba jo būtų labai mažai. Galite pabandyti riešutų sviestą pasigaminti namuose – tam tereikia trintuvo ir šiek tiek kantrybės. Iš nurodytų ingredientų iškepsite apie 20 sausainių. (...daugiau) kitchenJulie
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
200 gramų žemės riešutų sviesto
140 gramų miltų
100 gramų rudojo cukraus
1 vienetas kiaušinių
70 gramų sviesto
3/5 šaukštelio druskos
1 šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Šakute ištrinkite sviestą su druska, žemės riešutų sviestu ir cukrumi. Įmaišykite kiaušinį. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir įmaišykite į žemės riešutų sviesto masę. Tešlą sulipdykite į kamuoliuką, įvyniokite į plastikinę plėvelę ir dėkite į šaldymo kamerą 20 minučių.
2.
Įkaitinkite orkaitę iki 180°C.
3.
Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi. Rankomis iš tešlos formuokite nedidelius rutuliukus, suspauskite tarp delnų ir dėkite ant skardos palikdami 3 cm tarpus.
4.
Kepkite apie 12 minučių, kol tolygiai paruduos. Nuimkite nuo kepimo skardos, leiskite atvėsti, o tada skanaukite.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Deimante
2020-04-01 20:22
Neturiu sviesto, ar gali būti aliejus? :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital