Traškūs vištų sparneliai su rizoto

AUTORIUS:
Rasa
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 21)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 21)
Traškūs vištų sparneliai su rizoto
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Marinuoti vištų sparneliai, 1 kg
Ryžiai (palaidi), 200 g
Šparagai, saujelė
Brokoliai, saujelė
Lauro lapai, smulkinti
Kario milteliai, truputį
Druska, pagal skonį
Juodieji malti pipirai, pagal skonį
Bazilikas, pagal skonį
Alyvuogių aliejus, 1-2 šaukštai (apkepant daržoves)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vištų sparnelius kepame įkaitintoje orkaitėje arba keptuvėje kol apskrus. Kol kepa sparniukai gaminame garnyrą: Troškintuve arba gilioje keptuvėje verdame ryžius. Beriame druskos ir žiupsnelį kario miltelių. Ryžiams baigiant virti į įkaitintą aliejų dedame šparagus ir brokolius. Beriame smulkintų lauro lapelių, druskos, pipirų, baziliko ir pakepiname apie 5 minutes.  Apkeptas daržoves dedame kartu su ryžiais ir viską išmaišome. Sparnelius patiekti kartu su rizoto.
AUTORIUS: Rasa
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital