Traškūs senoviniai čeburekai

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 22
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Traškūs sovietiniai čeburekai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 22
Tešlai:
1280 gramų miltų
3 stiklinės vandens
150 mililitrų aliejaus
1 šaukštas acto
1 šaukštelis druskos
1 šaukštelis cukraus
Įdarui:
1 kilogramas kiaulienos faršo
100 mililitrų vandens
1 vienetas rausvųjų svogūnų
1 šaukštas grietinės
1.5 šaukštelio druskos
šiek tiek svogūnų laiškų
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Miltus persijoti į dubenį, supilti vandenį, aliejų, actą, įberti druskos, cukraus ir užminkyti tešlą. Tešlą gerai patrankyti kočėlu ir palikti pastovėti. Tešla turi nelipti prie rankų.
2.
Faršą pagardinti druska ir pipirais, sudėti smulkintus svogūnus ir svogūnų laiškus, įpilti vandens, įdėti šaukštą grietinės ir gerai išmaišyti.
3.
Iš tešlos iškočioti kuo plonesnius norimo dydžio apskritimus, ant vienos pusės dėti faršą, kitą pusę užlenkti ir kraštelį užspausti šakute.
4.
Kepti čeburekus įkaitintame aliejuje, kol įgaus aukso spalvą.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Rasa
2020-01-30 10:42
Kokio dydžio stiklinės? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital