Traškūs silpnai raugti agurkėliai

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Traškūs silpnai raugti agurkėliai
Autorius apie receptą: Agurkai išsilaiko traškūs net iki kito sezono, bet tik šaldytuve arba vėsiame rūsyje. Agurkai išsilaiko traškūs net iki kito sezono, bet tik šaldytuve arba vėsiame rūsyje. Dalia
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1.5 kilogramo agurkų
1 litras vandens
4 vienetai krapų žiedynų
5 skiltelės česnako
1 šaukštas druskos
2 vienetai lauro lapų
šiek tiek garstyčių grūdelių
šiek tiek vyšnių lapų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Pirmiausia reikia pasidaryti marinatą - į vandenį įdėti česnakus, druską, krapus, garstyčių grūdelius ir vyšnių lapus.
2.
Agurkus švariai nuplauti, galiukus nupjauti ir sudėti į marinatą.
3.
Porą dienų palaikyti šiltai, kol vyksta rūgimas. Tada dėti į šaldytuvą.
4.
Po 5 - 6 dienų agurkėlius sudėti į stiklainius, užpilti tuo pačiu marinatu, užsukti ir dėti į šaldytuvą.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Eglė
2018-05-14 21:13
ar ne per anksti rauginti agurkus, kol kas neaktualus receptas ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital