Traškus kiaulienos kepsnys, marinuotas su Ancho aitriosiomis paprikomis

AUTORIUS:
Santa Maria
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Traškus kiaulienos kepsnys, marinuotas su Ancho aitriosiomis paprikomis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1.5 kilogramo kiaulienos šoninės su odele
2 vienetai apelsinų sulčių (šviežiai spaustų)
2 vienetai citrinų sulčių (šviežiai spaustų)
2 šaukštai ancho style aitriųjų paprikų
2 šaukšteliai grūstų juodųjų pipirų
1 šaukštelis druskos (malūnėlyje)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Aštriu peiliu kas 5 mm negiliai įpjaukite mėsos paviršių. Sumaišykite visus prieskonius ir įtrinkite jais kiaulieną. Apverskite mėsą ir apipilkite citrinų bei apelsinų sultimis. Apsukite mėsą vyniojamąja plėvele ir marinuokite pernakt.
2.
Kitą dieną kiaulieną padėkite ant folija išklotos kepimo skardos ir, uždengę mėsą folija, kepkite 200 °C įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių. Nuimkite foliją ir sumažinkite orkaitės temperatūrą iki 150 °C , kepkite dar apie 1,5 valandos. Jei kepimo skarda išdžiūna, įpilkite šiek tiek vandens. Norėdami kepsnio su traškia plutele, padidinkite orkaitės temperatūrą iki 225 °C ir apie 10 minučių paskrudinkite, kol kepsnys paruduos.
3.
Truputį palaukite ir supjaustykite griežinėliais. Patiekite su keptomis daržovėmis ir persikų čatniu. Skanaus! Patarimas! Išbandykite ir su aitriosiomis paprikomis.
AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital