Traškūs ir greiti vištienos piršteliai

AUTORIUS:
Laura
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 30)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 30)
Traškūs ir greiti vištienos piršteliai
Autorius apie receptą: Labai skanus ir greitai pagaminamas užkandis. Dažniausiai patiekiu kaip užkandį, bet galima patiekti ir pietums. Labai skanus ir greitai pagaminamas užkandis. Dažniausiai patiekiu kaip užkandį, bet galima patiekti ir pietums. Laura
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
500 gramų vištienos (tinka krūtinėlė arba šlaunelių mėsa)
1 šaukštas sezamo sėklų
4 šaukštai džiūvėsėlių
1 šaukštas jogurto
2 skiltelės česnako
šiek tiek saldžiosios paprikos
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Vištienos filė supjaustome išilgais gabaliukais.
2.
Sumaišome džiūvesėlius, sezamo sėklas, saldžiąją papriką, druską ir pipirus.
3.
Nuluptus česnakus sutriname ir sumaišome su jogurtu ir vištienos juostelėmis (kad visos juostelės pasidengtu trupučiu česnakinio jogurto).
4.
Keptuvėje gerai įkaitiname šiek tiek aliejaus. Vištienos gabaliukus voliojame džiūvėsėliuose ir kepame keptuvėje iš abiejų pusių, kol gražiai paruduos.
5.
Pateikiame karštus su padažu (aš sumaišiau pomidorų padažą su majonezu ir savo mėgstamais prieskoniais).
AUTORIUS: Laura
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (4)
Aurelija
2021-06-12 21:00
Gavosi skanus, bet svarbiausiai, ko nesitikėjau, valgė abu vaikai ( 3 mergaitė ir 8 berniukas). Valio! ATSAKYTI
Raimonda
2017-11-30 17:00
Nesamone kazkokia. Kad ir kepiau ant mazos ugnies, bet labai apdege dziuveseliai, o vidus zalias. Netekusi kantrybes ir nenoredama metyt maisto i siuksline ikisau i orkaite ir viskas buvo super. ATSAKYTI
Diana
2017-12-02 16:57
Reikėtų siauresniais gabaliukais pjaustyti arba ugnį dar visgi mažesnę parinkti ar gal aliejaus daugiau į keptuvę pilti (tas irgi dažnai būna priežastis), nes juk daug receptų būna džiūvėsėliuose apvoliotų ir ilgiau kepamų. Man šie piršteliai puikiai gaunasi visada :) Aišku, orkaitė irgi variantas, dar sveikiau :-D ATSAKYTI
Raimonda
2017-03-20 16:10
Iškepus dar ant servetėlių padedu, kad riebalai nuvarvėtų. O šiaip labai skanu ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital