Traškūs čeburekai su mėsa

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 76)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 76)
Traškūs čeburekai su mėsa
Autorius apie receptą: Darbelio užtektinai, kepant tikrus čeburėkus, bet užtat skonis atperka viską. Paprastai įdarui naudojamas kiaulienos faršas, bet šį kartą išbandžiau su kalakutienos Darbelio užtektinai, kepant tikrus čeburėkus, bet užtat skonis atperka viską. Paprastai įdarui naudojamas kiaulienos faršas, bet šį kartą išbandžiau su kalakutienos faršu. Tešlą paruošite labai greitai ir dirbti su ja buvo vienas malonumas. p.s. teigiama, kad iš nurodyto tešlos kiekio gaunasi 10-12 čeburėkų. Man pavyko paruošti 30vnt. Naudojau 12 cm skersmens sultinio puodelį tešlai išspausti ir įdaro dėjau po gerą 1 arbatinį šaukštelį. (...daugiau) Edita, Oditėlės blogas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
Tešlai:
500 gramų miltų
350 mililitrų vandens (šilto)
3 šaukštai aliejaus
1 šaukštelis druskos
šiek tiek aliejaus (kepimui)
Įdarui:
600 gramų maltos kalakutienos
1 vienetas svogūnų
1 šaukštelis džiovinto raudonėlio
1 žiupsnelis petražolių (smulkintų)
šiek tiek druskos
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Tešlai: į šiltą vandenį supilkite aliejų, išmaišykite ir pilkite į dubenį su miltais. Suberkite druską, minkykite apie 15 min., kol tešla bus elastinga ir vientisa. Padėkite į dubenį ir palikite pastovėti, kol ruošite įdarą.
2.
Įdarui: smulkiais kubeliais supjaustykite svogūną, sudėkite į faršą, suberkite raudonėlius, petražoles, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais ir viską gerai išminkykite.
3.
Tešlą plonai iškočiokite, išspauskite norimo dydžio apskritimą, dėkite paruoštą įdarą, užlenkite per pusę, kruopščiai užspauskite kraštus ir papildomai dar užspauskite su šakute.
4.
Kepkite paruoštus čeburėkus įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (6)
Auksė
2023-12-21 16:39
Dariau pagal šį receptą ir gavosi siaubingai kieti ir neskanus čeburekai. Bereikalo sugadinau produktus... ATSAKYTI
Side
2021-01-25 21:33
Ismeginau du kart 500miltu ,aliejaus ,druska ir verdanciu,arba beveik verdančių vanduo,butent gerai tesla minkyti as 10min.,gavosi super tešla,daugiau pagal rezepta mesa malta kiaulieną- jautiena ,su druska ,pipiras,buljono šaukštą ,labai nedaug kokį 20gr.sviesto su krapais susmulkinau ir idejau i mėsa 20-30ml vandens labai skanūs gavosi 14didelių čeburekų .Kepiau3-4min.vis vartydama,Gaila negaliu foto ikelti,labai skanus ATSAKYTI
Vitalius
2020-12-12 22:08
As iskociojes sulankstau ir vel kocioju taip 3 kartus tada tesla gaunasi daugiasluoksne .labai skanu ATSAKYTI
Zuzana
2020-12-02 14:37
Nepatingėsiu ir parašysiu kaip man išėjo. Viską dariau kaip nurodyta recepte, net lėkštelę suradau kaip autorės 12 cm. Ir tešlą iškočiojau plonai, aišku ne kaip kalėdaičiams, gal 1,2-2 mm. Dariau iš puse normos, nes niekad nepasitikiu, kad viskas gausis gerai, kaip dažnai ir nutinka. Pagal autorę man turėjo gautis 15 vnt ., o gavosi tik 8vnt. pritrūko miltų masės, o mėsos liko dar 8 čeburekam. Paprasta matematika, tai man pasakykit kaip Jums iš 17 gr.( būtent valgomas šaukštas) miltų galima padaryti čebureką. Jums išėjo 30vnt čeburekų. 17x30 yra 510gr miltų. Tešla gavosi gera, bet man skanesni su kefyru. O kaip Ramunė su Simona išsiteko su tiek miltų ? :)) ATSAKYTI
Simona
2020-11-07 15:01
Geras receptas, tikrai skanūs išėjo ATSAKYTI
Ramune
2020-08-14 17:42
Tokiu kokiu butent ieskaujau. mano seimai labai patiko .as dariau dar su suriu papildomai. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital