Traškios vištienos užkandėlės

AUTORIUS:
Petras
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Traškios vištienos užkandėlės
Autorius apie receptą: Tiekite su trupinto pelėsinio sūrio, tabasko ir majonezo padažu bei traškiais salierais! Tiekite su trupinto pelėsinio sūrio, tabasko ir majonezo padažu bei traškiais salierais! Petras
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai vištų šlaunelių
2 vienetai kiaušinių
2 saujos džiūvėsėlių
1 sauja miltų
1 šaukštas krakmolo
2 žiupsneliai prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Vištų šlaunelių mėsą sumalame. Arba galima naudoti vištienos faršą.
2.
Vištieną sumaišome su 1 kiaušiniu, krakmolu, prieskoniais. Indą uždengiame ir kelioms valandoms paliekame šaldytuve.
3.
Iš vištienos formuojame kąsnio dydžio gabalėlius, apvoliojame miltuose, plaktame kiaušinyje ir tuomet džiūvėsėliuose.
4.
Kepame iki 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių.
AUTORIUS: Petras
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital