Traškios "Taco" salotos su jūros gėrybėmis

AUTORIUS:
Čiop Čiop,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Traškios "Taco" salotos su jūros gėrybėmis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 kilogramas krevečių (tigrinės, be kevalo)
16 vienetų tortilijų (miltinės)
2 vienetai svogūnų (mėlynieji)
300 gramų gražgarsčių
300 gramų špinatų
300 gramų kukurūzų (konservuoti)
500 gramų salotų (romėniškos)
300 gramų pupelių (raudonos (konservuotos))
250 gramų pomidorų
250 gramų sūrio
5 vienetai avokadų (prinokę)
3 vienetai apelsinų
200 gramų pipirų (jelapeno (konservuoti))
500 gramų grietinės
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
4 litrai aliejaus
Užpilui:
300 gramų kalendros
200 mililitrų alyvuogių aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Į didelį puodą supilti du litrus aliejaus ir virti ant didelės ugnies.Peiliuku subadykite tortilijas, kad nesusidarytų burbulai,o tortilija įgautų krepšelio formą. Į užvirusį aliejų įdėkite kepti tortiljas (5 minutėms). Popieriniu rankšluostėliu aliejaus perteklių sugerkite nuo iškepusių tortilijų.
2.
Tigrines krevetes nuplaukite štaltu vandeniu. Nusausinkite ir nulupkite lukštus, išdarinėkite vidurius, įpjaudami peiliu viršutinėje dalyje. Pamarinuokite krevetes aliejaus, druskos ir pipirų mišinyje, o tada kepkite keptuvėje ant didelės ugnies, kol gražiai apskrus (5 minutes).
3.
Į didelį dubenį sudėti rukolą, romėniškas salotas, špinatus, gabaliukais susmulkintus svogūnus, pomidorus, jalapeno pipirus, pupeles ir kukurūzus, supilkite išspaustas apelsinų sultis, alyvuogių aliejų, suberkite druską bei pipirus. Išmaišius, viską sudėkite į keptą tortilijos krepšelį. Ant viršaus uždėkite išskaptuotus avokadus, čederio sūrį, grietinėlę ir jūros gėrybes.
4.
Kalendrų aliejinis užpilo paruošimas:. Į maišytuvą sudėkite kalendras ir supilkite aliejų. Plakite viską apie 15 minučių,kol gausite tamsiai žalios spalvos užpilą.
AUTORIUS: Čiop Čiop
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital