Traškios brokolių salotos

AUTORIUS:
Žydrūnė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Traškios brokolių salotos
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas brokolių
50 gramų sūrio (kietasis, tarkuotas)
100 gramų alyvuogių (juodos, be kauliukų)
250 gramų pupelių (raudonos (konservuotos))
100 gramų kiaulienos (šoninė (šaltai rūkyta))
2 šaukštai sojos padažo
2 šaukštai saulėgrąžų aliejaus
2 šaukštai raudonojo vyno acto
1 šaukštas citrinų sulčių (šviežiai spaustos)
1 žiupsnelis pipirų (juodi, malti)
3 šaukštai sezamo sėklų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Apkepiname kiaulienos šoninę ir paliekame pravėsti.
2.
Nupjaustome brokolio pumpurus, supjaustome alyvuoges pusiau, nuplauname pupeles ir sudedame į dubenį.
3.
Supjaustome atvėsusią šoninę. Ją kartu su sūriu taip pat beriame į dubenį.
4.
Paruošiame užpilą: į mažą hermetinį indą supilame sojų padažą, aliejų, actą, citrinos sultis ir pipirus. Uždarome dangtį ir gerai išpurtome.
5.
Užpilame pagamintą padažą ant salotų, pagardiname sezamo sėklomis. Galima patiekti kartu su skrebučiais.
AUTORIUS: Žydrūnė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital