Traški vištiena

AUTORIUS:
Raminta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 81)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 81)
Traški vištiena
Traški vištiena
Traški vištiena
Traški vištiena
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
300 g vištienos file;
3 skiltelės česnako;
2 šaukšteliai maltos aitriosios paprikos;
2 šaukštai citrinos sulčių;
2 šaukšteliai maltos kaledros;
žiupsnelis druskos;
Miltų;
džiuvėsėlių;
3 kiaušiniai;
aliejus kepimui.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vištienos file supjaustome norimo dydžio juostelėmis. Česnaką sutarkuoti arba suspausti spaustuku, sumaišyti su paprikomis, citrinos sultimis, malta kaledra ir druska. Visu šiuo mišiniu marinuojame vištiena apie 35 minutes. Įkaitiname puode aliejų arba fritiūrinėje. Vištienos juosteles voliojame į miltus, tada į kiaušinio plakinį ir į džiuvėsėlius. Tokias apvoliotas juosteles kepame aliejuje, kol gražiai paruduos. Apie 7 minutes. Patiekiame su padažu: apelsinų sultys, majonezas, česnako skiltelė ir šiek tiek pomidorų padažo. Skanaus :)
AUTORIUS: Raminta
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
lina
2015-07-01 13:30
reikia volioti kiaušinyje-miltuose-kiaušinyje - sutrintuose bulvių traškučiuose. super būna :) ATSAKYTI
Krictina
2011-08-20 11:32
arvis-> pritariu. ATSAKYTI
arvis
2010-06-09 10:19
Cia jau KFC kvepia labiau nei Kinija. Kinai nepaniruoja vistienos dziuveseliuose. Visas tas receptas tikrai primena Kentuky fried chicken. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital