Trapusis pyragas su rabarbarais

AUTORIUS:
Ramunė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 24)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 24)
Trapusis pyragas su rabarbarais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
150 g miltų
1/2 šaukštelio kepimo miltelių
240 g cukraus
1 pak. vanilinio  cukraus
1 kiaušinis
85 g margarino VILNIUS kepiniams
750 g rabarbarų
1 pak. želatinos
1 pak. šokoladinio ar kitokio pudingo
0,5 l pieno
50 g skaldytų migdolų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iš miltų, kiaušinio, kepimo miltelių, cukraus, van. cukraus, margarino užminkom trapią tešlą ir 30 min. palaikom šaltai. Rabarbarus supjaustom 2 cm gabaliukais, apibarstome cukrumi ir užviriname, įdedame išbrinkintą želatiną, išmaišome ir pastatome valandai šaltoje vietoje. Taip pat išverdame pudingą pagal instrukciją, irgi atšaldome. Iš tešlos iškočiojame lakštą, įklojame į margarinu išteptą skardą, užlenkiame kraštus, subadome ir kepame 15 min. Sukrečiame apstingusią rabarbarų masę, atšaldome, aptepame pudingu, išlyginame, apibarstome migdolais ir dedame į šaldytuvą, kad sustengtų.
AUTORIUS: Ramunė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital