Trapūs sausainukai

AUTORIUS:
sandra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 77)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 77)
 Trapūs sausainukai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g. miltų;
250 g. sviesto;
1/2 l. tirštos grietinės;
1 kiaušinis;
1/2 šaukštelio druskos;
apie 150 g. cukraus apibarstymo.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į miltus įberti druskos, sutarkuoti atšaldytą sviestą. Sviesto drožles greitai išmaišyti su miltais, kad nesuliptų. Tešlą palaikyti 10 min. šilumoje, kad sviestas sumikštėtų. Maišant peiliu pilti grietinę. Rankomis suformuoti tešlą, pjauti po gabalėlį, kočioti 3 mm storio lakštais, patepti plaktu kiaušinių ir užberti cukraus. Daryti norimos formos sausainėlius ir kepti 240 laipsnių temperaturoj, kol gražiai pagels. P.S. kepant šiuos sausainėlius nepatartina darinėti orkaitės.
AUTORIUS: sandra
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
laura
2015-06-10 18:58
o kur grietine pilti maisant peiliu? ATSAKYTI
rugile
2011-11-04 18:30
kodel cukraus nededat? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital