Trapūs sausainėliai su migdolais

AUTORIUS:
Raminta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 42)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 42)
Trapūs sausainėliai su migdolais
Trapūs sausainėliai su migdolais
Trapūs sausainėliai su migdolais
Trapūs sausainėliai su migdolais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
300 g kvietinių miltų
200 g cukraus
200 g sviesto
1 arb. šaukštelis kepimo miltelių
40 migdolų
70 g sezamų sėklų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais, minkštu sviestu ir cukrumi. Iš tešlos padaryti maždaug 3 cm skersmens cilindrą ir pavolioti jį sezamų sėklose. Supjaustyti cilindrą 7 mm storio plokštelėmis ir jas dėti ant kepimo skardos ir negiliai įspausti po migdolą į kiekvieną sausainuką. Kepti 200 0C orkaitėje apie 10 minučių. Skanaus :) Čia iš laidos "susitikime virtuveje", na bet negalėjau neįdėti. Nes tikrai vertėtų pasigaminti, o ypač Kalėdiniam stalui tiks ;)
AUTORIUS: Raminta
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
nijolina
2011-12-20 15:38
200 gr margarino, nes nuo sviesto jie istyzta,ir lb riebus. ATSAKYTI
Gintarike
2011-11-29 00:17
idomu ar vietoj sviesto galima naudoti margarina kepiniams.. esu bandziusi juos kepti, bet man kazkodel jie labai istyzta, pasidaro visai kaip blyniukai ATSAKYTI
Margarita
2011-02-17 13:56
labai skanus sausainiukai gavos ir taip lengva juos pasidaryt...dekui uz receptuka ;) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital