Trapus pyragėlis

AUTORIUS:
Jurgita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 76)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 76)
Trapus pyragėlis
Trapus pyragėlis
Trapus pyragėlis
Trapus pyragėlis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g bemielė sluoksniuotos tešlos
200 g liesos varškės
200 g šaldytų braškių 
4 šaukštai cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Tešlą ištieskite ant skardos, išklotos kepimo popieriumi.
Braškes sutrinkite su cukrumi ir varške. Plonu sluoksniu užtepkite ant tešlos, kurią paklojote ant skardos.
Tada analogiškai pasidarytike antrą lakštą ir užklokite ant įdaro, kraštus užlenkite, o visą pyragą subadykite šakute, kad būtų skylučių. Kepkite 180 laipsnių karštumo orkaitėje apie 40 minučių. Lengva, paprasta ir labai skanu :)
AUTORIUS: Jurgita
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital