Trapūs naminiai sausainiai

AUTORIUS:
Jurgita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 46)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 46)
Trapūs naminiai sausainiai
Trapūs naminiai sausainiai
Trapūs naminiai sausainiai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
200 gramų margarino
4 šaukštai vandens
6 v. š. cukraus be kaupo
0,5 a. š. sodos
1 a. š. acto
miltai.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į margariną supilti vandenį, cukrų.
Sodą nugesinti actu ir supilti į margarino, vandens ir cukraus masę.
Į masę įdėti miltų tiek, kol tešla pasidarys gan kieta ir nelips prie rankų.
Suformuoti sausainius per mėsmalę (specialiai sausainiams skirta formele)
Kepti 20 min. 200 laipsnių temperatūroje, tada sumažinti iki 170 ir pakepti dar 15min. kol gražiai apruduos, o viduje nebebus minkštos, nedakeptos tešlos. Skanaus.
AUTORIUS: Jurgita
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Greta
2015-07-30 20:02
Labai lengvas receptas galbūt pabandysime su mama ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital