Trapios tešlos vyniotinukai su obuoliais

AUTORIUS:
Sandra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 34)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 34)
Trapios tešlos vyniotinukai su obuoliais
Trapios tešlos vyniotinukai su obuoliais
Trapios tešlos vyniotinukai su obuoliais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
120 g sviesto
2 šaukštai cukraus
1 kiaušinis
1 šaukštas grietinės
350 - 400 g miltų
Įdarui:
3 - 4 obuoliai
6 šaukštai cukraus
0,5 šaukštelio cinamono
1 šaukštelis vanilinio cukraus
0,5 stiklnės razinų
Kiaušinio aptepti
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į miltus dedam tarkuotą sviestą, cukrų, grietinę ir mušam kiaušinį. Išminkom. Jei tešla minkšta, dedam pusvalandžiui į šaldytuvą. Tešlą padalinam į 3 dalis, jas visas iškočiojame plonai. Obuolius susmulkinam, sumaišom su razinom, cukrum, vaniliniu cukrum ir cinamonu. Ant kiekvienos tešlos dalies dedame po trečdalį įdaro, susukame voleliu, aptepame plaktu kiaušiniu ir šauname į 180 laipsnių orkaitę 20 - 25 min.
AUTORIUS: Sandra
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital