Tradiciniai kotletai
AUTORIUS:
Ugnė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 79)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 79)
Tradiciniai kotletai
@ Shutterstock
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
400 gramų kiaulienos faršo
400 gramų kalakutienos faršo (arba vištienos)
2 vienetai kiaušinių
2 riekės batono
0.5 vieneto svogūnų
5 skiltelės česnako
1 šaukštelis majonezo
šiek tiek druskos
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Susmulkinkite česnako skilteles bei svogūną. Pamerkite vandenyje (galima ir piene) baltos duonos riekeles.
2.
Į dubenį sudėkite kiaulienos bei kalakutienos faršą, suberkite prieskonius, dėkite majonezą, įmuškite kiaušinius, suberkite česnaką, svogūną, sudėkite nuspaustas baltos duonos riekeles, viską gerai išminkykite.
3.
Kepkite keptuvėje iš abiejų pusių, kol gražiai parus.
AUTORIUS: Ugnė
Skaityti komentarus
Komentarai (2)
jooo
2015-08-17 15:44
galima patarkuoti nevirtu bulviu,tada labai minksti buna kotletai,mano seima juos labai megsta,ypac anukes... :0 ATSAKYTI
santule
2015-02-27 17:08
nieko naujo,anksciau taip kepdavau:)vietoj majonezo naudoju pomidoru padaza dabar,tikrai skanu:)arba dar galima itarkuoti virtu burokeliu:) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
gardumynai tėvo dienai
pyragai, kepiniai
karšti patiekalai
salotos, garnyrai
apkepai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Populiariausi receptai
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

skanu@lamaistas.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

reklama@tipro.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis