Tradicinė grikių košė

AUTORIUS:
Algimantė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 171)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 171)
Tradicinė grikių košė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
250 g grikių,
2 stiklinės vandens,  
1.5 šaukšto taukų (kiaulių),  
1 kiaušinio baltymas,  
Truputį druskos.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Švarios grikių kruopos suberiamos į puodą, sumaišomos su kiaušinio baltymu (nebūtinai) ir išdžiovinamos vidutinio karštumo orkaitėje (dažnai pamaišomos). Į pasūdytą verdantį vandenį sudedami riebalai, grikiai ir maišant užvirinama. Puodas su koše uždengiamas ir vėl įstatomas į orkaitę 1,5—2 valandoms. Kartkartėmis pamaišoma šakute. Košę galima išvirti ir garuose — įstačius į indą su karštu vandeniu. Vietoj išgaravusio vandens įpilama karšto.
AUTORIUS: Algimantė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital